Коучинг допоможе вам досягнути кращих результатів в кар'єрі та житті, віднайти власні перешкоди й упередження, що заважають рухатися до мети, мобілізувати внутрішні ресурси для її досягнення.

Кар'єрний коучинг буде корисним, якщо

  1. Ваші посадові функції чи обов’язки змінилися, а ви при цьому ви не отримали достатньо прав, чи тренінгу з необхідних навичок, підтримки, підвищення або збільшення заробітної плати.
  2. Ви втомилися від рутини, забагато стресу та невизначеності. Відчуваєте, що атмосфера в колективі стала більш напруженою. Ви хотіли б почуватися більш комфортно.
  3. Робота не дає можливості реалізувати свій потенціал сповна. Ви не знаєте, куди далі розвиватися або ж вперлися в "скляну стелю" і хотіли б визначити, куди далі рухатися.
  4. Бажаєте більш встигати, краще пріоритезувати та фокусуватися на важливому.

Ви поки не думали про те, що робити з цими питанням. Або ж думали, вже почали робити перші кроки, але хочеться, щоб було швидше та екологічніше щодо себе та інших.

От з цим я і можу допомогти.

Пропоную вам коучинг третьої хвилі, що:

  • фокусується не лише на сильних сторонах, а й на проблемах, перешкодах та обмеженнях.
  • звертає увагу не лише на ефективність, а й на задоволеність від життя та загалом добробуту
  • працює ще й з екзистенційними питаннями: "Хто я?", "Який сенс?", "Куди мені?", "З ким мені?"
  • базується не лише на класичних моделях GROW, SWOT, SMART, 4Р, ЖЖЖ, а ще й на психоаналітичних моделях. Враховує не лише запит клієнта, а й несвідоме, те що клієнт замовчує, але ці речі є критично важливими.
Якщо в менторингу чи наставництву — я презюмую, що знаю більше, ніж клієнт, то в коуичнгу клієнт — #1, а я спаринг партнер для його мозку. Друга рука.

Що ви отримаєте?

  • вирішити складнощі, що виникли на роботі
  • навчитеся краще пріоретизувати задачі та фокусуватися на справді для вас важливому
  • зможете краще розуміти свої мотиви, цінності, потреби, емоції.
  • зрозумієте, як в повній мірі використати ваш потенціал, найкращим способом застосувати знання, вміння, навички і досвід для досягнення цілей,
  • навчитеся більш реалістично оцінювати свої сили.
  • зможете визначити, як повинна розвиватися ваша кар’єра в перебігу найближчих декількох років (PS. на більше я б не планував) відповідно до ваших цінностей.
  • зможете краще усвідомити наявні внутрішні протиріччя, бачити свої сильні і слабкі сторони, виявляти приховані від очей можливості.

Процес консультації

  1. Прояснення запиту.
  2. Дистанціювання та огляд. Аналізуємо контекст, в якому виник запит.
  3. Інвентаризація. Аналізуємо ситуацію, шукаємо альтернативні рішення, враховуємо ризики
  4. Ресурси. Шукаємо внутрішні та зовнішні ресурси.
  5. Рішення та розширення системи цілей.
  6. Рефлексія. Узагальнення попередніх етапів.

Формат

Наша робота проходить в форматі індивідуальних онлайн сесій тривалістю 1 або 1.5 години.

Як записатися на консультацію?

Напишіть мені особисте повідомлення на фейсбук.

Завдяки підтримці коуча, ви зростаєте особистісно, навчаєтеся бачити більше перспектив, можливостей та ризиків. Швидше розв'язувати задачі, що підкидує життя

![[/attachments/coaching-4r.png]]

FAQ

Кому не підходить?

Якщо ви чекаєте конкретних порад, що робити. Тоді вам в менторинг чи наставництво.

В чому різниця від психотерапії та менторингу?

В коучингу ми разом працюємо над вашим запитом, є конкретна задача — я допомогою її вирішити. Якщо є мета — досягнути. Якщо в коучингу результат завжди має завжди бути у зовнішньому світі, то в психотерапії — достатньо внутрішнього: розвинути здібність, розібратися в думках чи переживаннях. Психотерапія — це завжди глибоша та довгострокова робота ніж коучинг.

Коучинг більш регламентований та структурований та, в класичному виконанні, не передбачає порад, на відміну від менторингу чи наставництва. В менторингу я працюю виключно з темами, де маю особистий досвід, в коучингу — я експерт в тому, як досягати цілей незалежно від контексту. В коучингу завжди є конкретна мета, то в менторингу вона може бути розмитою чи відсутньою.

Після коучинг ви отримуєте моделі та інструменти як швидко та ефективно досягати результатів, що зможете застосувати в будь-якій сфері життя. Після наставництва — ви знаєте лише як швидко досягати конкретного результату.

Якщо додаткові виникли питання — пишіть, з радістю відповім.